+32 486 94 84 40
Bruggestraat 120  8730 Oedelem
WDM Events afhaalcentrum

Leveren of afhalen?

Hebt u feestmateriaal zonder levering besteld? Dan kan u op afspraak uw bestelling komen ophalen in ons afhaalcentrum in de Bruggestraat 120 in 8730 Oedelem. Leg tijdens uw bestelling een afspraak voor uw afhaalmoment vast van maandag tot en met vrijdag en van 9 tot 17u.

Voor afhalen moet u wel over aangepast vervoer beschikken. Zo vragen wij u graag om een afgesloten vervoermiddel in het geval van kwetsbaar materiaal.

U twijfelt of uw vervoer geschikt is om het feestmateriaal zelf op te halen? Contacteer ons snel telefonisch op het nummer +32 486 94 84 40 of +32 476 40 05 29 voor een beslissend antwoord.
WDM Events afhaalcentrum

Springkasteel zelf ophalen of laten leveren?

WDM Events levert gratis springkastelen in een straal van 20 km rond Beernem bij een minimale bestelling van 130 euro. Deze gratis levering geldt evenwel niet indien dit springkasteel gecombineerd wordt met een feesttent of meubilair. Hiervoor dient u wel de vereiste leveringskost te betalen.

Enkele van onze kleinere speelkastelen kunnen opgehaald en zelf opgesteld worden. Bekijk hiervoor de beschrijving bij het springkasteel van uw keuze.

Grote en complexere springkastelen en opblaasbare attracties worden steeds door ons geleverd, opgezet en terug opgehaald.
Organisator van feesten, events of festivals?