+32 486 94 84 40
Bruggestraat 120  8730 Oedelem
WDM Events afhaalcentrum

Leveren of afhalen?

Hebt u feestmateriaal zonder levering besteld? Dan kan u op afspraak uw bestelling komen ophalen in ons afhaalcentrum in de Bruggestraat 120 in 8730 Oedelem. Leg tijdens uw bestelling een afspraak voor uw afhaalmoment vast van maandag tot en met vrijdag en van 9 tot 17u.

Voor afhalen moet u wel over aangepast vervoer beschikken. Zo vragen wij u graag om een afgesloten vervoermiddel in het geval van kwetsbaar materiaal.

U twijfelt of uw vervoer geschikt is om het feestmateriaal zelf op te halen? Contacteer ons snel telefonisch op het nummer +32 486 94 84 40 of +32 476 40 05 29 voor een beslissend antwoord.
WDM Events afhaalcentrum

Springkasteel zelf ophalen of laten leveren?

WDM Events levert gratis springkastelen in een straal van 20 km rond Beernem bij een minimale bestelling van 130 euro. Deze gratis levering geldt evenwel niet indien dit springkasteel gecombineerd wordt met een feesttent of meubilair. Hiervoor dient u wel de vereiste leveringskost te betalen.

Enkele van onze kleinere speelkastelen kunnen opgehaald en zelf opgesteld worden. Bekijk hiervoor de beschrijving bij het springkasteel van uw keuze.

Grote en complexere springkastelen en opblaasbare attracties worden steeds door ons geleverd, opgezet en terug opgehaald.

Reserveren

Voor het kleinere feestmateriaal kan u na reservatie bij WDM Events rekenen op een levering of ophaling op heel korte termijn. Voor grotere stukken of hoeveelheden reserveert u best ruim op voorhand, en dit zeker tijdens het hoogseizoen (van begin april tot eind september). Bel ons via de nummers +32 486 94 84 40 of +32 476 40 05 29 zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Wilt u reserveren? Kies uw feestmateriaal uit ons assortiment via het gratis offerte winkelmandje en zend ons uw gegevens door. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk om uw reservatie te bevestigen. Wij antwoorden altijd binnen 24u!

Hebt u binnen 24u geen antwoord ontvangen? Kijk dan uw postvak "ongewenst e-mail" na. We merken dat veel mailprogramma’s onze mail als spam aanzien. Indien u niets kan terug vinden, neem dan snel opnieuw contact met ons op.

Huren op korte en lange termijn

Wanneer u bij ons een tent huurt dan beschikt u eigenlijk 4 dagen over de tent voor de prijs van 1 dag. Bijvoorbeeld: uw feest is op zaterdag, wij plaatsen de tent op vrijdag en komen deze ophalen op maandag. U betaalt dus voor 1 dag maar beschikt 4 dagen over de tent. Op die manier krijgt u ruim de tijd om de tent voor uw feest in te richten.

Wilt u een kadertent huren op langere termijn? Dat kan. U kan de nodige termijn bovendien zelf bepalen. Op die manier kan u een gehuurde kadertent gebruiken als extra opslagplaats, uitbreiding van uw magazijn, tentoonstellingsruimte, of als vergader- en werkruimte aansluitend op een werf.

Interesse? Vraag een gratis prijsofferte aan en geef de duur dat u wenst te huren aan. Wij nemen vervolgens contact met op met een aangepaste huurprijs.