+32 486 94 84 40
Bruggestraat 120  8730 Oedelem

Verhuurmateriaal

Springkasteel huren?

Kinderverjaardagen, communie of lentefeesten worden een onvergetelijke gebeurtenis met één van onze kleurrijk versierde springkastelen en hindernispistes in verschillende thema’s. Goed voor uren speelplezier! Op zoek naar extra animatie of een sportieve wedstrijd voor uw feest of teambuildingdag? Het assortiment van WDM Events omvat eveneens verschillende uitdagende opblaasbare attracties en bumpervoetballen.

Zin om het feest met zelfgemaakte lekkernijen op te luisteren? Huur onze suikerspin- of popcorn machines in retrostijl! Beide zijn volledig voorzien van alle benodigdheden om suikerspin en popcorn klaar te maken en te serveren.
 

Tentenverhuur en feestmateriaal verzorgd van A tot Z

Ons aanbod van tenten gaat van sierlijke pagodetenten en starshades, tot grote, volledig af te sluiten vouw- of  kadertenten voor grote vieringen en evenementen. We zorgen voor een feestelijke aankleding met aangepaste feestverlichting en lampion decoratie in verschillende kleuren, en verwarming voor binnen en buiten.

Nood aan een sfeervolle inrichting? WDM verhuurt diverse tafels, stoelen en barkrukken met een bekleding of hoes in een kleur naar keuze. Voor een spetterende fuif raden we onze trendy lounge meubilair en hippe partytafels met ledverlichting aan. U kan ook bij ons terecht voor barmeubels, koelkasten, barbecues, speakers of een DJ booth.
 

Feestmateriaal kopen?

Feest u regelmatig en is het kopen van feestmateriaal aantrekkelijker voor u? Bekijk dan ons aanbod aan nieuwe en tweedehands tenten, tafels en stoelen en kleinere springkastelen.
Kadertenten - Feesttenten
Pagodetenten
Stretchtenten
Feestmeubilair
Springkastelen
Attracties
Bumpervoetballen
Stertenten
Tapijten en Lopers
Algemene toebehoren