+32 486 94 84 40
Bruggestraat 120  8730 Oedelem
Over WDM Events

WDM Events is een groeiend bedrijf dat zich reeds jaren toelegt op het verhuren van kwaliteitsvol en uitstekend onderhouden feestmateriaal, en een vlotte, persoonlijke service.

Geleid door Ellen De Mey, breidt het team zich tijdens de drukke lente- en zomerperiode uit tot een team medewerkers, zodat een stipte levering en installatie van uw feestbenodigdheden gegarandeerd wordt.


Kwaliteit, vlotte service en scherpe prijzen

WDM Events selecteert zorgvuldig het ruime aanbod van feestmateriaal en kiest steevast voor duurzame, veilige en gekeurde producten van hoofdzakelijk Belgische fabrikanten.

Het assortiment groeit elk jaar, waarbij wordt ingespeeld op nieuwe trends in de aankleding van verschillende types feesten en evenementen. Op die manier beschikt u bij WDM Events over een heel gevarieerd aanbod en een ruime stock, waarvan een selectie van het kleinere materiaal te bezichtigen is in het afhaalcentrum.

Naast een snelle opvolging van uw gratis online prijsofferte en reservatie, kan u eveneens rekenen op een vlotte communicatie en een efficiënt team, dat tijdens de zomermaanden ook bij weekends en feestdagen klaar staat om van uw feest een originele en geslaagde gebeurtenis te maken.

Over WDM Events