+32 486 94 84 40
Bruggestraat 120  8730 Oedelem

Verhuurmateriaal

Springkasteel of opblaasbare attractie huren?

Kinderverjaardagen, communie of lentefeesten worden een onvergetelijke gebeurtenis met één van onze kleurrijk versierde springkastelen of hindernispistes. Goed voor uren speelplezier!

Bent u zoek naar extra animatie of een sportieve wedstrijd voor uw familiefeest of teambuildingsdag? In ons aanbod vindt u diverse opblaasbare attracties gaande bumpervoetballen tot een rodeo stier en een levende tafelvoetbal.
 

Tentenverhuur en divers feestmateriaal

Ons assortiment feesttenten omvat Sailclothtenten, Stretchtenten volledig af te sluiten pagodetenten, met of zonder houten vloer.

Nood aan een sfeervolle en verzorgde inrichting? We zorgen voor een feestelijke stemming met aangepaste feestverlichting in verschillende kleuren en verwarmingstoestellen. We verhuren een heel ruim assortiment aan feestmeubilair waaronder partytafels, statafels, eet- en buffettafels van diverse afmetingen, lounge meubilair, stoelen en barkrukken. Voor de bekleding van de tafels kan u kiezen uit hoezen in verschillende kleuren. Daarnaast voorzien we sinds kort ook apparatuur voor de cateraars.

U kan ook bij ons terecht voor barmeubels en DJ booths met ingebouwde ledverlichting, podia, koelkasten, tapijt, lopers en glittermatten.

Kortom, samen met ons bouw je uw ganse event / festival op.
Strohboid
Sailcloth
Stretchtenten
Pagodetenten
Springkastelen
Attracties
Feestmeubilair
Kadertenten
Event shelters
Mobiele verwarming
Braderiekraam
Glamping tenten
Vacatures
Organisator van feesten, events of festivals?