+32 486 94 84 40
Bruggestraat 120  8730 Oedelem

Verhuurmateriaal

Springkasteel of opblaasbare attractie huren?

Kinderverjaardagen, communie of lentefeesten worden een onvergetelijke gebeurtenis met één van onze kleurrijk versierde springkastelen of hindernispistes. Goed voor uren speelplezier!

Bent u zoek naar extra animatie of een sportieve wedstrijd voor uw familiefeest of teambuildingsdag? In ons aanbod vindt u diverse opblaasbare attracties gaande bumpervoetballen tot een rodeo stier en een levende tafelvoetbal.
 

Tentenverhuur en divers feestmateriaal

Ons assortiment feesttenten omvat open partytenten zoals stertenten, tot grote, volledig af te sluiten kadertenten, pagodetenten en stretchtenten met houten of kunststof vloer.

Nood aan een sfeervolle en verzorgde inrichting? We zorgen voor een feestelijke stemming met aangepaste feestverlichting in verschillende kleuren en verwarmingstoestellen op gas voor binnen en buiten. We verhuren partytafels, statafels, eet- en buffettafels van diverse afmetingen, lounge meubilair, stoelen en barkrukken. Voor de bekleding van de tafels kan u kiezen uit hoezen in verschillende kleuren.

U kan ook bij ons terecht voor barmeubels en DJ booths met ingebouwde ledverlichting, podia, koelkasten, tapijt, lopers en glittermatten.
Springkastelen
Sailcloth
Attracties
Kadertenten
Stretchtenten
Pagodetenten
Feestmeubilair
Vacatures
Tapijten en Lopers
Event Support
Organisator van feesten, events of festivals?