+32 486 94 84 40
Bruggestraat 120  8730 Oedelem
Over WDM Events

WDM Events is een groeiend bedrijf dat zich reeds jaren toelegt op het verhuren van kwaliteitsvol en uitstekend onderhouden feestmateriaal, en een vlotte, persoonlijke service.

Geleid door Ellen De Mey, wordt het team tijdens de drukke lente- en zomerperiode versterkt met extra medewerkers, zodat een stipte levering en installatie van al uw feestbenodigdheden gegarandeerd wordt.


Kwaliteit, vlotte service en scherpe prijzen

WDM Events selecteert zorgvuldig het ruime aanbod van feestmateriaal en kiest steevast voor duurzame, veilige en gekeurde producten van hoofdzakelijk Belgische fabrikanten.

Ons assortiment groeit elk jaar, waarbij we graag inspelen op de nieuwste trends in het aankleden van feesten en evenementen. Op die manier beschikt u bij ons over een heel gevarieerd aanbod en ruime voorraad. Een selectie van het kleinere materiaal kan u bovendien bezichtigen in ons afhaalcentrum te Oedelem.

Naast een snelle opvolging van uw gratis offerte en reservatie, kan u eveneens rekenen op een vlotte communicatie van een efficiënt team, dat tijdens de zomermaanden ook tijdens weekends en feestdagen klaar staat om van uw feest een originele en geslaagde gebeurtenis te maken.

Over WDM Events
Organisator van feesten, events of festivals?